meer dan 50 jaar vakmanschap 

Bedrijfsinformatie

Bury Natuursteen is een bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van verschillende natuursteensoorten (blauwe hardsteen, marmer, graniet, Franse steen,...) en sedert enkele jaren ook in kwartscomposiet. Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met een ongekende passie en een onschatbare kennis.

Deze kennis hebben we opgebouwd door samen te werken met heel wat gerenommeerde architecten, interieurarchitecten, bouwheren, keukenfabrikanten en dit in combinatie met een uiterst modern machinepark en bekwame, ervaren vaklui. Reeds de 4de generatie staan we op eigen benen. Sterker dan ooit en gedreven om te blijven doen waar we goed in zijn : bewerken en plaatsen van steen.

Naast traditionele bewerkingen voeren wij ook niet alledaagse creaties uit, denk maar aan ballusters, kolonnen en bollen in verschillende materialen.

Buiten een waaier van natuursteensoorten en kleurrijke composieten vindt U bij ons ook een ruime keuze vloer- en muurtegels in keramiek of natuursteen, periodiek vernieuwd volgens de laatste trends en dit voor de doe-het-zelver of geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst.

Het ganse team heet zowel aannemer als particulier van harte welkom.

Openingsuren

Ma :       14:00 - 17:30  

Di - Do :    9:00 - 12:00  

              14:00 - 17:30

Vr :           9:00 - 12:00

               14:00 - 18:00  

Za :         Op afspraak